Tag: 娱乐地图YHL

House WHV / [tp3] architekten

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/442691/house-whv-architekten Clipboard Area:  150 m² Area:  150 m² Year Completion year of this architecture project CopyHouses•Sipbachzell, Austria Austria Year:  CopyAbout this office[tp3] architektenOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesSipbachzell[tp3] architektenHousesAustriaPublished on November 02, 2013Cite: “House WHV / [tp3] architekten” 02 Nov 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldChoosing the Skyfold Wall for Your SpaceGlass3MGlass Finish – FASARA™ GeometricShower ColumnshansgroheShoulder ShowersPanels / Prefabricated AssembliesMorin Corp.Metal Wall Systems – ExposedStonesCosentinoSurfaces – Dekton® Stonika SeriesConcrete FloorsSikaIndustrial Floor CoatingsHanging LampsLouis PoulsenPendant Lights – KeglenDoorsSky-FrameInsulated Sliding Doors – Sky-Frame SlopeThermalSchöckMinimizing Thermal Bridges in BalconiesWindowspanoramah!®ah! Ultra MinimalistEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreWork ChairsDynamobelWork Chair – SLAT 16More products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream photographs:  Ulrich KehrerPhotographs:  Ulrich KehrerSave this picture!© Ulrich KehrerText description provided by the architects. A fortunate coincidence provided us with the opportunity to add a directly adjacent building to a single-family home we had designed [a few years earlier]. The aim for our design was obvious. The new structure was to tie in meld and merge with the adjoining house to secure a unified street side façade, and yet to create an independent dwelling. From differing space programs grow different enclosed volumes, making apparent the most varied and personalized requirements. Thus developed – starting from the two garage blocks – the individual and independent structures of the living and dwelling areas. Here, one of the two buildings displays an excitingly agitated ‘roof landscape’, while the other one is designed as an elongated, decidedly rather simple structure. Save this picture!© Ulrich KehrerWhile the facades facing the street display a highly reduced scheme of placement and arranging of the window openings, the two main structures – by the design of the inner court and the sheltered terrace, as well as by generous window openings – offer a delightful view towards the foothills of the Alps. The building gradually rising in a westerly direction encloses a  very intimate inner court. A terrace running the full width of the building is placed in front of the entire structure located in the East.  The ‘terrace landscape’ thus created is enclosed in its spaciousness,  as well as highlighted as in a picture frame. Yet by the generous open design of the respective ground plans  of the private and protected free areas, these blend and meld into the actual living and dwelling areas.Save this picture!Floor PlanProject gallerySee allShow lessA Walking City for the 21st CenturyArchitecture NewsMuseu Brasileiro de Escultura (MuBE) / Paulo Mendes da RochaArticles Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/442691/house-whv-architekten Clipboard 2012 “COPY” House WHV / [tp3] architektenSave this projectSaveHouse WHV / [tp3] architekten 2012 Photographs House WHV / [tp3] architekten Architects: [tp3] architekten Area Area of this architecture project Houses Save this picture!© Ulrich Kehrer+ 6 Share Year:  ArchDaily Projects “COPY”last_img read more